Opskrifter

Frysemad: Sellerisuppe med sprød bacon

Tirsdag, 4. oktober 2011af Redaktion
Smagfuld suppe - kan fryses ned

(4 pers.)

2 porrer
3-4 kartofler, ca. 300 g
400 g selleri
20 g smør
1 l grønsagsbouillon
2 spsk. mager cremefraiche
Salt, peber

Tilbehør
8 tynde, skiver bacon
2 tomater
Syrnet fløde

Tilbehør
Groft brød

Rens porrer og skær den i skiver. Skræl kartofler og selleri og skær dem i tern. Svits grønsagerne i smør. Tilsæt bouillon og lad det koge mørt under låg på ca. 20 min.
Purér suppen med blenderstav eller i foodprocessor. Varm suppen igennem og pisk cremefraiche i. Smag til med salt og peber.
Ved frysning: Køl suppen lidt af og frys ned.
Tilbehør: Steg baconen sprød på tør pande. Skær tomaterne i både og fjern kernerne. Server suppen rygende varm med tomat, snittet porre, syrnet fløde og den sprøde bacon på toppen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Flere retter der kan fryses ned...


Grov tomatsuppe
med gratinerede
tortillas


Cannelloni med
spinat og salami


Forlorne fugle med
kartoffelmos











PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Fås for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find masser af skønne supper her...

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop