Ingredienser til fyldig karrysuppe
(3 pers.)
1 persillerod
2 gulerødder
2 spsk. olie
1 tsk. rød karrypasta
6 dl grønsagsbouillon
1 ds. kokosmælk
2 fed hvidløg
1 chili
500 g hakket svinekød
Salt og peber
2 forårsløg
Fremgangsmåde
Skær persillerod og gulerødder i tern og sautér dem i halvdelen af olien sammen med karrypastaen. Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min. Hak hvidløg og chili groft og svits dem i resten af olien sammen med kødet. Purér suppen med en stavblender, tilsæt kødet og smag den til med salt og peber. Servér suppen med fintsnittet forårsløg på toppen
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Oksehalesuppe
Kyllingesuppe med sesambrød
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...





