Opskrifter

Grillede revelsben med spidkartofler

Fredag, 27. maj 2011af Redaktion
En super ret til grillen

(4 pers.)
25 min. + 2½ time til marinering og stegning

800 g revelsben
½ dl soja
2 spsk. tomatpuré
½ dl olie
1 spsk. paprika
2 fed presset hvidløg
Salt og peber
1 kg små kartofler
2 hele hvidløg
400 g cherrytomater
150 g lufttørret skinke i tynde skiver

Tilbehør
Grøn salat

Rids et krydsmønster i revelsbenene. Bland soja, tomatpuré, olie, paprika, hvidløg, salt og peber til en ensartet marinade og lad kødet marinere på køl i mindst en time. Steg revelsbenene i ovnen ved 160° eller i en kuglegrill i ca. 1½ time. Kog kartofler og hvidløgsfed i letsaltet vand i 15 min. og lad dem dryppe godt af. Sæt kartofler og hvidløg på spid sammen med tomat og baconskiver, grill kartoffelspid ca. 6 min. på hver side og server med grøn salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE KERAMISKE HJERTEFORME

De røde forme er ildfaste og kan bruges til bagning. De dekorative forme kan købes i Familie Journals Shop for 149 kr.

Find flere opskrifter her...
Luksusspid med urter og peberfrugtsovs
Grillede nakkekoteletter med aspagesfrikasse
Grillede kyllingepakker med bønner





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop