(4 pers.)
600 g sautéstykker af svinefilet
Salt og peber
3 spsk. sesamolie
3 løg
3 fed hvidløg
2 cm ingefær
250 g cherrytomater
½ blomkål
200 g grønne bønner
Drys kødet med salt og peber. Steg dem 1 min. på en varm slip let-grillpande. Tag dem op og hæld lidt olie på panden og sautér de hakkede løg, hakkede hvidløg, fintrevet ingefær og små tern af tomater, til det vander lidt ud. Kom lidt vand ved. Kom små buketter af kål og skråt skårne bønner i og kog, til de er sprødmøre. Kom kødet i og varm igennem.
Server straks.
Tip: Server ristede jordnødder og ristede, kogte bønner som snack eller tilbehør.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere mad fra de varme lande...
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop