Ingredienser til hakkebøffer med bearnaisecreme og bønnesalat
(3 pers.)
600 g hakket oksekød
Salt og peber
Smør til stegning
1 ds. cannellinibønner
200 g kogte kartofler
200 g grønne bønner
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket kapers
3 sardeller
2 spsk. olivenolie
2 tsk. hvidvinseddike
2 dl syrnet fløde
1 spsk. bearnaiseessens
2 spsk. hakket estragonblade
Fremgangsmåde
Form kødet til tre bøffer, krydr med salt og peber og steg dem i smørret. Skyl bønnerne, skær kartoflerne i tern og blanchér de grønne bønner. Hak persille, kapers og sardeller, bland dem med olie og eddike og vend bønner, kartoffeltern og grønne bønner i. Rør fløden med bearnaiseessens og estragon og smag den til med salt og peber. Servér med bønnesalaten.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Farserede peberfrugter
Fars i parmaskinke
Hakkebøffer i flere afskygninger


Kapersbøffer med rødbedesalat
Pift bøfferne op med kapers. En supernem ret!
Find opskriften her...




Hakkebøf med sellerimos og citronbønner
Klassisk hakkebøf med godt tilbehør
Find opskriften her...






Burger og grovfritter
Den klassiske burger med et krydret pift og sunde fritter
Find opskriften her...




Ostebøffer med ristede aspargeskartofler
En god ret, der kun tager 20 minutter at forberede
Find opskriften her...


Hakkebøffer på krydret kartoffelbund
Et super alternativ til en klassisk hakkebøf med kogte kartofler
Find opskriften her...












Krydderbøffer med marinerede bønner
God hakkebøf fyldt med chili, rosenpeber, persille og feta
Find opskriften her...


Hakkebøf med avocadomos og lynsyltede grønsager
Tilfør lidt ekstra smag til den klassiske hakkebøf
Find opskriften her...



