Opskrifter

Kalveschnitzel med blomkålssalat

Mandag, 30. juli 2012af Redaktion
Dejlig aftensmad på 30 minutter

(2 pers.)
30 min.

½ blomkål
2 spsk. mandler
5-6 hakkede, tørrede abrikoser
1 spsk. finthakket persille
½ usprøjtet citron
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 kalveschnitzler
1 spsk. mel
Salt og peber
Smør til stegning

Tilbehør
Kogte kartofler

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Hak blomkålen fint i en blender og hak mandlerne groft. Bland blomkålen med mandler, abrikos og persille. Bland en dressing af citronsaft og skal, olie, salt og peber og vend den i. Vend schnitzlerne i mel blandet med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme 4 min. på hver side.
Server schnitzlerne med blomkålssalaten og kogte kartofler.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Koteletter med marinerede gulerødder
Italienske krebinetter med urtekartofler
Krydret mørbradgryde




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop