Koteletter med marinerede gulerødder
(3 pers.)
25 min.
3 koteletter
2 fed hvidløg
600 g gulerødder
½ dl hakket mynte
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. eddike
1 usprøjtet citron
1 tsk. honning
1 hakket forårsløg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
Tilbehør
Persilledryssede kartofler
Skær hvidløg i tynde skiver og fordel dem over koteletterne. Skræl gulerødderne og striml dem på langs med en kartoffelskræller. Bland gulerødderne med mynte og rør senneppen med eddike, revet skal af citronen og 1 spsk. af saften, honning, forårsløg, salt og peber. Pisk olien i lidt ad gangen og hæld marinaden over gulerødderne. Steg koteletterne i smørret ved middelstærk varme 6 min. på hver side og server med kogte, persilledryssede kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Frikadeller med stuvet blomkål
Lammekoteletter og grønsagsspid
Langtidsstegte nakkekoteletter med ærter og porrer
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)