Opskrifter

Kirsebærkokotter

Fredag, 7. december 2012af Redaktion
En skøn dessert, brug eventuelt de italienske amaretti-makroner, der giver ekstra god smag

Ingredienser til kirsebærkokotter

(4 stk.)

100 g makroner
180 g syltede kirsebær
½ dl brun rom
1 spsk. smør
30 g sukker
30 g finthakkede mandler
¼ dl mælk
50 g mel
1 æg

Tilbehør
Vaniljeis eller cremefraiche

ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?

Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook

Sådan gør du
Knus makronerne og kom dem i bunden af 4 små ovnfaste kokotter. Fordel kirsebær og rom over makronerne. Pisk smør og sukker luftigt og rør mandler, mælk, mel og æg i smørret og fordel mandelfyldet over kirsebærrene. Bag kokotterne i ovnen ved 190° i 25 min. Server dem lune med vaniljeis eller kold cremefraiche til.

Opskrift: Kristina Marckmann

I gang med julekonfekten

Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...