Opskrifter

Krydret, barderet kyllingebryst

Fredag, 22. februar 2013af Redaktion
Lækre kyllingebryster, der vikles ind i parmaskinke

Ingredienser til krydret, barderet kyllingebryst

(2 pers.)
1 kyllingebryst med skind
3 kviste salvie
1-2 skiver parmaskinke
250 g blandede svampe
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 dl piskefløde
½ bundt bredbladet persille

Fremgangsmåde

Tag skindet af kyllingefiléten, rids det med salt og steg det i ovnen ved 250° i 10 min. Pil og hak løg og hvidløg. Kom salvie på filéten og vikl skinke om kødet. Gnid kødet med olivenolie. Skru ovnen ned til 200° og lad kødet stege i 15 min. samtidig med, at skindet steger færdig. Rens svampene og skær dem i ensartede stykker. Steg dem i olie ved høj varme, til de er brune. Drys med salt og peber og kom løg og hvidløg ved. Lad det simre ca. 10 min. Smag blandingen til med piskefløde og tilsæt masser af hakket persille. Serveres til kødet, der skæres i skiver som en lille steg.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Udbenede italienske overlår
Kylling i tomatchili

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop