Opskrifter

Krydret kylling med aspargessalat

Tirsdag, 17. maj 2011af Redaktion
Supernem middag til 2 personer

(2 pers.)

2 stk. kyllingebryst med skind
Marinade af 1 spsk. chilisovs
1 spsk. revet ingefær
Skal af 1 revet citron
150 g grønne asparges
150 g hvide asparges
2 forårsløg
4 kviste dild
Saften af 1 citron
20 g smeltet smør
Salt og peber

Tilbehør
Groft brød

Rør chilisovs, ingefær, og citronskal sammen. Vend kyllingen i dette. Steg kyllingestykkere i ovn ved 225° i 15 min. Knæk enderne af aspargesene og kog dem ca. 5 min. i mindre stykker. Vend dem med smeltet smør, citronsaft, fintsnittet forårsløg og dild. Server med groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Få masser af gode ideér til aftensmaden på de travle dage her...

DAMP DINE RÅVARER

Damp dine råvarer i deres egen saft med dampboksen fra Lékué, og opnå den dybe og intense smag. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Salat med kyllingelevertoast
Kylling med bulgursalat
Kylling med bygkornsragout






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop