Opskrifter

Kylling i grøn basilikumkarry

Mandag, 10. januar 2011af Redaktion
Skøn gryderet til de travle dage

(4 pers)

2 spsk. jordnøddeolie
3-4 spsk. grøn karry (færdig kryddersovs)
4 kyllingefileter
1 dåse kokosmælk
1 spsk. fishsauce
1 bdt. basilikum
1 rød chili skåret i tynde ringe
350 g jasminris
2 små bok choi/1 sølvbede/½ savoykål
2 dl suppe
Lidt mere rød chili
Soja til servering

Hæld olie i en stor pande eller wok og steg karryen i 1 min. Skær kyllingen i store stykker og kom dem i panden i 2 min. Tilsæt kokosmælk og fishsauce og kog igennem ved svag varme i 10 min. Kog risen i 8 min. i bulderkogende vand med salt. Hæld vandet fra og lad det trække. Lige inden servering kommes chili og basilikum i kyllingepanden. Grønsagen dampes i kvarte i suppen. Serveres med suppen smagt til med soja og drysset med lidt chili.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kalkun i grøn karry med mandler
Krydret pizza
Rejesalat med nudler



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop