Opskrifter

Kylling med blandet grøn salat og quinoa

Mandag, 18. april 2011af Redaktion
Lækker, krydret kylling til 4 personer

(4 pers.)

1 Knorr Bag of Taste Lemon & Herb
1 kylling af god kvalitet (1200-1400 g) eller udskåret kylling med eller uden skind og ben (ca. 800 g)
500 g blandet salat - fx rucola, babyspinat, rød mangold, julesalat, feldsalat, romaine etc. og lidt rødløg
1½ dl økologisk quinua
Saft af ½ økologisk citron
½ fed hvidløg
Jomfruolivenolie
3 dl vand eller grønsagsbouillon
Salt og peber

TIP

Hvis du vil spare på kalorierne, kan du fjerne skindet fra den stegte kylling. Der er masser af smag i selve kødet.

Rens kyllingen omhyggeligt og dup den tør med lidt køkkenrulle. Læg kyllingen eller kyllingestykkerne i stegeposen og hæld indholdet af Knorr-krydderiet i stegeposen, ryst posen og luk omhyggeligt. Følg stegeanvisningen på posen. Anvender du en hel kylling, skal du beregne en stegetid på ca. 1 time.
Rens de valgte salater omhyggeligt, slyng salaten tør eller dup den tør i et rent viskestykke. Kog 1½ dl quinoa i 3 dl vand eller grønsagsbouillon i 10 min. Lad den trække og afkøle helt. Bland salater og Quinoa. Rør en dressing sammen af saften af ½ citron og 2 dl god jomfru olivenolie, ½ fed presset hvidløg, lidt salt og peber og evt. friske krydderurter efter smag. Hæld dressingen over salaten og vend den forsigtigt


FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.

Find flere opskrifter her...
Grillet forårssalat
Kylling med bulgursalat
Mandelmarengs med friske bær







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop