Opskrifter

Kyllingelår med karrykartofler og raita

Fredag, 18. november 2011af Redaktion
Skøn, krydret middag

(3 pers.)
15 min. + 45 min. i ovnen

800 g kyllingelår
2 spsk. soja
1 spsk. honning
1 spsk. timian
4 bagekartofler
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 spsk. karry
200 g græsk yoghurt
½ bdt. hakket dild
½ dl hakket koriander
½ dl hakket mynte
100 g revet agurk
½ usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber

Rør soja med honning og timian, vend kyllingelårene i og fordel dem i et ovnfast fad. Skær kartoflerne i både, kom dem i en frysepose med olie, salt og karry og luk til. Ryst posen, så krydderierne fordeler sig jævnt, og kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem sammen med kyllingen ved 200° i 45 min. Rør yoghurten med krydderurter, agurk, revet citronskal og -saft og smag til med salt og peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Kyllingekasserolle
Kylling i oystersauce
Mandelkylling

Supper til de kolde dage








Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop