Opskrifter

Kyllingerispilav

Torsdag, 3. december 2009af Redaktion
Super god og nem gryderet med kylling og lækre krydderier

(2 pers.)
30 min.

Ca. 250 g stegt el. kogt kyllingekød fra dagen før
1 hakket løg
2½ dl langkornet ris
½ dl pinjekerner
½ dl rosiner
1 nip allehånde
1 tsk. gurkemeje
2 spsk. majsolie
Salt og peber

Tilbehør
Tomatsalat og tyk yoghurt


Kom kylling, løg, pinjekerner, rosiner, allehånde og gurkemeje i en gryde og steg i 3 min. Kom risen ved, og efter 1 min. tilsættes ca. ½ l vand og salt. Læg låg på og lad det koge i 12 min. Smag til og lad hvile i 10 min. Server med tomatsalat og tyk yoghurt.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med kylling...
Kylling i appelsinsovs
Kylling i stegeso med grønt
Farseret kylling