Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-ret
(4 portioner)
4 laksekoteletter a 150 g
2 bundter grønne asparges
1 tsk. olivenolie
Salt og citronpeber
Citronmelissecreme
1 usprøjtet citron
2 dl cremefraiche
2 håndfulde citronmelisseblade
Salt og peber
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
![]() |
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom. Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal.dk |
Følg Tatjana på hendes blog: http://tatjanasmad.blogspot.dk/ |
Fremgangsmåde
Start med citronmelissecremen: Riv citronskallen groft og bland den med cremefraiche. Del citronen i to og pres saften fra den ene halvdel i cremefraichen. Hak citronmelissen fint og rør den i blandingen. Smag til med salt og peber. Sæt cremen på køl, til laksekoteletterne er færdige.
Pensl laks og asparges med olie. Grill det hele i ca. 10 min. Pres den anden halvdel af citronen ud over den færdiggrillede laks. Krydr med salt og peber. Serveres med citronmelissecreme.
Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Rikke-Lisbeth Skjelland
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-vafler |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-laks i osteskjul |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |