Opskrifter

Laks på grill

Onsdag, 31. juli 2013af Redaktion
Benyt en solskinsdag til at tænde op for grillen og und dig selv en lækker lavkarbo-lakse-menu...

Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-ret

(4 portioner)

4 laksekoteletter a 150 g
2 bundter grønne asparges
1 tsk. olivenolie
Salt og citronpeber

Citronmelissecreme
1 usprøjtet citron
2 dl cremefraiche
2 håndfulde citronmelisseblade
Salt og peber

Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.

Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/

Fremgangsmåde

Start med citronmelissecremen: Riv citronskallen groft og bland den med cremefraiche. Del citronen i to og pres saften fra den ene halvdel i cremefraichen. Hak citronmelissen fint og rør den i blandingen. Smag til med salt og peber. Sæt cremen på køl, til laksekoteletterne er færdige.

Pensl laks og asparges med olie. Grill det hele i ca. 10 min. Pres den anden halvdel af citronen ud over den færdiggrillede laks. Krydr med salt og peber. Serveres med citronmelissecreme.

Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Rikke-Lisbeth Skjelland


Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo

Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren


Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop




Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød