Det skal du bruge til leverpostej:
325 g lever
100 g spæk
100 g bacon
1 løg
½ tsk. merian
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. sukker
1 æg
65 g mel
2½ dl fløde
100 g champignoner
150 g bacon i skiver
Prøv også: Gammeldags leverpostej
Sådan laver du leverpostej
Hak lever, spæk, bacon og løg i en kødhakker eller i en foodprocessor.
Tilsæt krydderier og pisk æg, mel og fløde i.
Fordel farsen i 8 små kokotter og sæt dem i en bradepande med vand, så nederste halvdel af kokotterne er dækket.
Sæt bradepanden i ovnen ved 180° og bag leverpostejerne i 35 min.
Steg baconskiverne sprøde og rist champignonerne gyldne og servér med cornichoner.
Tag også et kig i galleriet med lækkert smørrebrød nedenfor...
Smørrebrød




Roastbeef med hjemmelavet remoulade
Godt og traditionelt smørrebrød til frokosten
Se opskriften her...
2 / 17








Røget hellefisk med agurk
Sprødt rugbrød fungerer rigtigt godt sammen med den salte hellefisk og de milde sød-sure agurker
Se opskriften her...
6 / 17


Sprængt oksebryst med pickles
Sæt dit eget præg på smørrebrødet med hjemmelavet pickles
Se opskriften her...
7 / 17


Gammeldags leverpostej
Leverpostej kan f.eks. bruges til at lave Dyrlægens natmad
Se opskriften her...
8 / 17




Gammel ost med fedt og sky
- ikke noget med frugt eller rød peber på ostemaden her...
Se opskriften her...
10 / 17


Tunmousse
En skøn, klassisk tunmousse kan også bruges, når der skal laves smørrebrød
Se opskriften her...
11 / 17










Hjemmelavet æggesalat
Pynt gerne smørrebrøddet med bacon, tomat og karse
Se opskriften her...
16 / 17