Opskrifter

Leverpostej med champignon og bacon

Fredag, 9. december 2016af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Vi danskere elsker at spise leverpostej året rundt og til jul må leverpostejen gerne være ekstra lækker! Derfor får du her en god opskrift, så du selv kan lave din leverpostej.

Det skal du bruge til leverpostej:

325 g lever 100 g spæk 100 g bacon 1 løg ½ tsk. merian 1 tsk. salt ½ tsk. peber 1 tsk. sukker 1 æg 65 g mel 2½ dl fløde 100 g champignoner 150 g bacon i skiver Prøv også: Gammeldags leverpostej

Sådan laver du leverpostej

Hak lever, spæk, bacon og løg i en kødhakker eller i en foodprocessor. Tilsæt krydderier og pisk æg, mel og fløde i. Fordel farsen i 8 små kokotter og sæt dem i en bradepande med vand, så nederste halvdel af kokotterne er dækket. Sæt bradepanden i ovnen ved 180° og bag leverpostejerne i 35 min. Steg baconskiverne sprøde og rist champignonerne gyldne og servér med cornichoner. Tag også et kig i galleriet med lækkert smørrebrød nedenfor...
Smørrebrød