Opskrifter

Marokkansk kylling

Lørdag, 28. februar 2009af Redaktion
(4 pers.)30 min. + 1½ time i gryden8 kyllingeoverlårKryddermasse af 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 cm ingefær, 1 tsk. stødt spidskommen, 2 tsk. paprika, ½

(4 pers.)
30 min. + 1½ time i gryden

8 kyllingeoverlår
Kryddermasse af 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 cm ingefær, 1 tsk. stødt spidskommen, 2 tsk. paprika, ½ rød chili, 1 tsk. stødt koriander, revet skal og saft af 1 citron
Olivenolie
1 lille butternut
1 hakket rødløg
3 dl kyllingesuppe
400 g cherrytomater
1 stilk kanel
8 halverede dadler
Frisk koriander


Tilbehør
Couscous el. ris

Blend ingredienser til kryddermassen. Brun kyllingestykkerne i en stor gryde. Tag dem op og kom kryddermassen i gryden med lidt vand. Tilsæt butternut i tern, så løg, suppe og kanel og kog igennem. Kom tomater ved og læg kyllingen over, så den dampes. Læg ikke låg på og lad det småsimre i 1 time. Kort før servering kommes dadlerne med og der drysses med koriander.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere med kylling...
Indbagt kylling med rosenkål
Kylling med gulerødder, ærter og ris
Kyllingegryde med kartoffelsne