Opskrifter

Mozzarellakylling med kartoffelsalat

Fredag, 12. september 2008af Redaktion
(2 pers.)30 min.2 kyllingebrystfileter1 fed hakket hvidløg1 bdt. hakket kørvel1 kugle mozzarella i saltlage4 skiver bacon650 g små kartofler3 spsk.

(2 pers.)
30 min.

2 kyllingebrystfileter
1 fed hakket hvidløg
1 bdt. hakket kørvel
1 kugle mozzarella i saltlage
4 skiver bacon
650 g små kartofler
3 spsk. hvidvinseddike
5 spsk. olivenolie
1 bdt. radiser
1 forårsløg
Salt og peber


Vask kartofl erne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Skær mozzarellaen i små stykker og bland dem med hvidløg og kørvel. Skær en lomme i kyllingebrysterne og fyld dem med osteblandingen. Bind baconen om kyllingefi - leterne, så det holder på fyldet, og steg dem på panden ved jævn varme i 7 min. på hver side, til de netop er gennemstegte. Hak radiserne fi nt og pisk eddiken med olie, salt og peber. Vend radiser i, hæld marinaden over de nykogte kartofl er og drys med snittet forårsløg.

Opskrift: Kristina Miechels