Mozzarellakylling med kartoffelsalat

(2 pers.)
30 min.
2 kyllingebrystfileter
1 fed hakket hvidløg
1 bdt. hakket kørvel
1 kugle mozzarella i saltlage
4 skiver bacon
650 g små kartofler
3 spsk. hvidvinseddike
5 spsk. olivenolie
1 bdt. radiser
1 forårsløg
Salt og peber
Vask kartofl erne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Skær mozzarellaen i små stykker og bland dem med hvidløg og kørvel. Skær en lomme i kyllingebrysterne og fyld dem med osteblandingen. Bind baconen om kyllingefi - leterne, så det holder på fyldet, og steg dem på panden ved jævn varme i 7 min. på hver side, til de netop er gennemstegte. Hak radiserne fi nt og pisk eddiken med olie, salt og peber. Vend radiser i, hæld marinaden over de nykogte kartofl er og drys med snittet forårsløg.
Opskrift: Kristina Miechels