Ingredienser til Lavkarbo-nøddebrød
150 g mandler
75 g hasselnødder
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
4 æg
1 dl cremefraiche
3 spsk. rapsolie
1 dl Fiberhusk
Marmelade
100 g frosne hindbær
½ vaniljestang
1 spsk. Sukrin
Kom i gang i dag!
Fremgangsmåde til lavkarbo-nøddebær
Hak mandler og nødder helt fint i en blender og bland det med bagepulver og salt.
Pisk æg og cremefraiche sammen og rør mandelblandingen i sammen med Fiberhusk. Dejen skal have konsistens som en tyk grød.
Kom dejen i en brødform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 180° i 45 min.
Marmelade: Tø hindbærrene op og rør dem med kornene fra vaniljestangen og Sukrin.
Servér brødet med smør og hindbærmarmelade.
Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
![]() |
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom. Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal.dk |
Følg Tatjana på hendes blog: http://tatjanasmad.blogspot.dk/ |
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-vafler |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-laks i osteskjul |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |