Ingredienser til ølbraiseret svineskank
(4 pers.)
1 svineskank
1 spsk. groft salt
2 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg
3 skalotteløg
5 kviste timian
Peber
2 hvedeøl
4 små persillerødder
4 syrlige æbler
½ bdt. persille
Tilbehør
Kartoffelmos
Fremgangsmåde til ølbraiseret svineskank
Rids skanken og gnid den med groft salt. Brun den i olie i en stor gryde. Knus hvidløgene, pil og halvér skalotteløg. Kom løg og hvidløg i gryden sammen med timiankvistene og drys med peber. Hæld øl over og lad det simre i 3 timer. Skræl persillerødderne og skær dem i grove stykker. Skær æblerne i kvarte og fjern kræmmerhusene. Skyl og hak persillen. Kom persillerødder og æbler i gryden og varm dem med i 3 min. Tilsæt den hakkede persille.
Find flere opskrifter her...
Lammeculotter og saltbagte kartofler
Enebærgryde med nøddemos
Flere, skønne gryderetter
Skønne gryderetter














Kalvegryde med vin og krydret drys
Lækker gryderet inspireret af osso buco, men her med appelsinskal
Find opskriften her....


Kyllingefrikassé
Tilfør tilsidst et drys persille som prikken over i'et
Find opskriften her...












Spansk lam i rødvin med rødløgskompot
Lammet simrer mørt i rødvin med krydderurter, og skyen jævnes med picada, som er en blanding af tørt brød, mandler, smør og persille
Find opskriften her...




Portugisisk gryde med gris og muslinger
Rigtig dejlig gryderet med hjertemuslinger, svinekød, og chorizo
Find opskriften her...









