Opskrifter

Oldemors opskrift på solskinsæg

Onsdag, 30. maj 2018af Hanne Lund, foto Christina Birchfoto Christina Birch
Når solen skinner, så skal der da solskinsæg på menuen. Prøv denne klassiske opskrift på de lækreste og fineste solskinsæg

Ingredienser

2-3 skiver bacon

En rest kogte ris el. spaghetti

1 spsk. tomatpuré

1 hakket løg

1 tsk. karry

1 tsk. paprika

½ tsk. salt

2½ dl fløde

4 æg

LÆS OGSÅ: Skal der også serveres noget sødt til kaffen? Prøv denne rugbrødslagkage

Sådan gør du

Steg baconskiverne, lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Bland ris/spaghetti med tomatpuré, løg, karry, paprika og salt og rør fløden i.

Smør et lille ovnfast fad og hæld blandingen i.

LÆS OGSÅ: Moster Ingrids opskrift på smørkrans smager skønt. Få opskriften her og servér den næste gang du får gæster til kaffe

Lav 4 huller med en ske og slå et æg ud i hvert hul.

Sæt fadet i ovnen ca. 10-12 min. ved 200 grader, til æggene er stivnede.

Tag fadet ud og pynt med smuldret bacon.