(4 pers.)
Det skal du bruge til pølser med remoulade:
Rødløgsremoulade:
3 store rødløg
1 spsk. smør
3 spsk. sukker
½ dl eddike
½ dl vand
Salt
¾ dl fiskesennep
1½ dl cremefraiche
Kålsalat:
200 g grønkål
300 g spidskål
2 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
Salt og peber
Pølser og tilbehør:
4-8 wienerpølser
1 spsk. olivenolie
Brød, flutes el. boller
Sådan laver du pølser med remoulade og kålsalat
Hak løgene til remouladen groft og svits dem i en gryde i smørret ved middelhøj varme i 4 min.
Tilsæt sukker, eddike, vand og lidt salt og lad løgene koge uden låg i 10 min.
Sluk for blusset og lad løgene køle af.
Rør sennep og cremefraiche sammen med løgene.
Hak begge slags kål fint.
Rør olie og eddike sammen og vend dressingen med kålen.
Smag salaten til med salt og peber.
Steg pølserne i olien, til de er sprøde.
Servér dem med rødløgsremoulade, kålsalat og brød.
Prøv også: God gammeldags pølseret