(2 pers.)
Det skal du bruge til salat med laks og bellis:
100 g spæde blade
½ bdt. grønne asparges
1 avocado
1 spsk. citronsaft
100 g varmrøget laks
125 g feta
2 tsk. flydende honning
1 spsk. balsamico
2 spsk. god
olivenolie
Salt og peber
1 dl bellis
Sådan laver du salat med laks og bellis
Skyl salaten, dup den tør med et rent viskestykke og knæk den træede ende af aspargesene.
Halvér aspargesene og blanchér dem let.
Skær avocadokødet i skiver og dryp med citronsaft.
Anret salaten på et fad, fordel avocado, asparges, stykker af laks og feta over.
Pisk honning, balsamico og olivenolie sammen og smag til med salt og peber.
Dryp dressing over salaten, drys med bellis og servér.
Prøv også denne salat med rimsaltet laks