Ingredienser til Lavkarbo-snack
(Ca. 12 hapsere)
2 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
½ tsk. flagesalt
100 g hvid chokolade
1 dl tørrede gojibær, tranebær og blåbær
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Fremgangsmåde til Lavkarbo-opskrift
Opvarm en pande og rist kernerne i nogle minutter. Strø salt over kernerne og læg dem tæt sammen på et stykke bagepapir. Smelt chokoladen over et vandbad og hæld den over kernerne. Pynt til sidst kerneblandingen med bær og stil det på køl. Skær kerneblandingen ud i fine små snitter med en skarp kniv og opbevar hapserne i et glas i køleskabet.
Lavkarbo-opskrift: Tatjana Albinus
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.
Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-vafler |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-laks i osteskjul |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |