Opskrifter

Sprød kålsalat med lune andelår

Onsdag, 6. november 2013af Redaktion
Man står ofte med lidt kød tilbage, når der har været andesteg på menuen. Snart skal der igen serveres and til mortensaften, her får du et forslag til, hvordan det lækre kød kan anvendes dagen efter.

Ingredienser til sprød kålsalat med lune andelår

(2 pers.)

¼ hvidkål
2 persillerødder
1 skalotteløg
1 æble
½ bdt. persille
2 stængler bladselleri
¾ dl valnødder
2 stk. af anden - f.eks. lår eller vinger

Sennepsvinaigrette
¼ dl olie
¼ dl hvidvins- el. æbleeddike
1 tsk. sennep
1 tsk. honning el. sukker
Salt og peber

Fremgangsmåde til sprød kålsalat med lune andelår

Kom anderesterne i et ildfast fad og lun dem i ovnen ved 180º. Rist valnødderne i ovnen eller på en pande. Snit hvidkålen i fine strimler, drys salt over og lad den stå. Skær løget i tynde ringe. Bland vinaigretten og kom løgene i. Skræl og riv persillerødderne og skær æblet og bladsellerien i den form, du ønsker. Skyl hvidkålen og vend den med revet persillerod, æbler og løg. Vend sennepsvinaigretten i grønsagerne og pynt med persille og de ovnristede valnødder. Servér straks som tilbehør til en anderet.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Rød kylling med ærter
Forloren and med røsti og rødvinskogte løg

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop