Stenbiderrogn-creme med asparges

Søndag, 9. april 2017 Søndag, 9. april 2017 - 7:15 - af: Christine Bille og Helle Brønnum, Foto: Carina Krüger, Redigeret af: RedaktionenSøndag, 9. april 2017 - 7:15 - af: Christine Bille og Helle Brønnum, Foto: Carina Krüger, Redigeret af: Redaktionen
Forkæl familien med en lækker, klassisk spise til din påskefrokost. Velbekomme!

Påskefrokost! Stenbiderrogn-creme med asparges

(6 pers.) 1 skalotteløg 2 dl mayonnaise 2 dl cremefraiche 18% ½ bdt. dild 2 dråber tabasco Saften af ½ citron 200 g stenbiderrogn 1 bdt. grønne asparges Tilbehør: Citron og dild

Prøv også æblesild med karse til din påskefrokost

Fremgangsmåde

Pil og hak skalotteløget meget fint. Rør mayonnaise, cremefraiche og løg sammen. Hak dilden og rør forsigtigt dild, tabasco og stenbiderrogn i massen. Stil moussen på køl. Rens og knæk aspargesene og kog dem i letsaltet vand i 3 min. Tag dem op og overhæld straks med iskoldt vand, så kogningen stopper. Anret med stenbiderrogn-cremen og pynt med citron og dild.