Fedtfattig vaniljebudding fra Familie Journals Slankeklub

Her får du en nem opskrift på en lækker vaniljebudding fra Familie Journals Slankeklub. Opskriften er til 5 portioner.
Af
af Jeanette Hansen
Fedtfattig vaniljebudding fra Familie Journals Slankeklub
Fedtfattig vaniljebudding fra Familie Journals Slankeklub

Slankeopskrift på vaniljebudding

(Ingredienser til 5 portioner)

6 dl mælk (skummet-, mini- eller letmælk)
45 g sukker
50 g vanillebuddingpulver (rom eller mandelbuddingpulver kan også bruges)

Fremgangsmåde til vaniljebudding

  1. Buddingpulver hældes i en skål og blandes med sukker og 1 dl mælk.
  2. Resten af mælken bringes i kog under omrøring.
  3. Gryden tages af varmen, jævningen røres i.
  4. Buddingen bringes i kog under omrøring og koger ca. 1 min.
  5. Buddingen fordels i 4 portionsglas, som overdækkes med plastikfolie.
  6. Stilles til afkøling i køleskab, gerne 2-3 timer.

TIP

Buddingen kan med fordel tilberedes med den halve mængde sukker. Efter buddingen har kogt smages den til med flydende sødestof.

Buddingen kan serveres med frisk frugt, 1 spsk. kirsebærsovs, frugtpure eller bare 1 tsk. marmelade eller karamelsovs.

Næringsindhold

Energiinformation pr. portion

Energi 131 kCal / 549 kJ
Fedt: 2 g
Kulhydrater: 23 g
Protein: 4 g
Kostfibre: 0 g

 

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.