

For nogle Är siden sÄ jeg et tv-program, hvor man anbefalede at skylle det hakkede kÞd fri for fedt, og hvor man i samme Ändedrag lavede risalamande med fromage frais i stedet for flÞdeskum.
Hele Danmark kom i oprĂžr over det med kĂždet, men jeg blev nu mere forarget over risalamanden. For den er da hellig!
SvÊrt at undgÄ udvidelser
En klog person har sagt, at det ikke er det, man spiser mellem jul og nytÄr, man tager pÄ af. Det er det, man spiser mellem nytÄr og jul...
Og det er selvfÞlgelig rigtig nok, men julen er nu heftig, nÄr det drejer sig om mad. Og det er altsÄ svÊrt at lade vÊre med at blive stÞrre, hvis man elsker klejner, brunkager, pebernÞdder, glÞgg, marcipan, Êbleskiver og den slags. For nu bare at nÊvne nogle fÄ eksempler.
En lettere jul
I denne uge har vi i Journal Slank nogle dejlige opskrifter til en lidt lettere jul. Men der er jo ingen, der siger, at man udelukkende skal leve efter dem.
Risalamanden har jeg i hvert fald tÊnkt mig at spise uanset hvad - ogsÄ til morgenmad julemorgen, sÄdan som jeg har gjort siden min barndom.
Velbekomme!
Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.