Uppsalabrød

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Joan Svendsen fra Tilst. Se hendes opskrift på Uppsalabrød her
Af
af Redaktion

(70 stk.)

250 g mel
165 g smør
50 g sukker
1 knsp. hjortetaksalt
1½ spsk. rom
1 æggehvide til pensling
50 g kokosmel

Hak mel og smør sammen og bland sukker og hjortetaksalt i. Ælt dejen sammen med rommen og tril den til fingertykke stænger. Skær stængerne i 6 cm lange stykker og pensl med æggehvide. Rul stykkerne i kokosmel og bag dem ved 175° i 10-15 min.

Bageopskrift: Joan Svendsen

Springform i silikone

Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her... (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Små brombærkager
Harriets kaffekager
Anitas superkage






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.