Få rabat med Familie Journal

Mandag, 18. april 2016
af redaktionen
Kunne du tænke dig at købe varer med gode rabatter, så se mulighederne her
Familie Journal Rabattjek - rabatkoder og tilbud

Familie Journal Rabattjek er en helt ny del af vores hjemmeside, hvor vi indhenter rabatter og tilbud – som kommer dig til gode.

Det fungerer sådan, at vores partnere indhenter gode aftaler med forskellige online-butikker, som forhandler alt fra børnetøj til dyrefoder. Du kan se, hvilke rabatter du kan få på rabattjek.familiejournal.dk eller det lidt kortere rabattjek.fj.dk. Her finder du alle de aktuelle tilbud.

Sådan får du rabat

Når du har fået øje på et tilbud, som ser spændende ud, klikker du blot på knappen ”Hent rabatkode”. En boks vil vise sig med en kode, som sandsynligvis består af både tal og bogstaver. Kopiér denne kode og gem den, indtil du er klar til at handle i den online-butik, som rabatten omhandler. Når du er nået til betalingen, vil du finde et felt sammen med betalingsoplysningerne, hvor der står ”Rabatkode” eller ”Voucher”. Indtast din gemte kode og gennemfør dit køb.

Vær opmærksom på, at du i nogle online-butikker muligvis skal huske at klikke på ”Fratræk rabat” eller lignende, når du har indtastet din rabatkode.