Få en retroforside til din mobil

Tirsdag, 17. marts 2009
af Redaktionen
Vi har fundet ti smukke forsider frem, som du kan vælge imellem...

Drøm dig tilbage til de gode gamle dage, hvor mænd var mænd, kvinder var kvinder og ugebladenes forsider var rolige og overskuelige! Familie Journals var i hvert fald. Se bare de ti smukke forsider, vi har fundet frem: De dækker over et bredt spænd af år - den ældste er fra 1899, den nyeste fra 1964. Ved at sende en sms til 1266 og følge instrukserne kan du få lige netop den forside, du bedst kan lide, som baggrundsbillede eller pausebillede på din mobiltelefon.

I samarbejde med Call me har vi fået mulighed for at tilbyde alle vores læsere rabat til deres næste køb. - Find din rabatkode her callme rabatkode

fjp forside01

fjp forside02

fjp forside03

fjp forside04

fjp forside05

fjp forside06

fjp forside07

fjp forside08

fjp forside09

fjp forside10

Sådan gør du

1. Send en sms til 1266. I teksten skriver du bestillingskoden til den forside, du ønsker, f.eks. fjp forside08.

2. Du modtager en sms med et WAP-link med teksten "Hent content", som du skal klikke på.

3. Forsiden sendes til dig, og vejledningen følges.

4. Efter at du har downloaded din forside, vil du modtage en kvittering pr. sms.

Værd at vide

Ved at købe en retroforside og dermed samtykke til levering bortfalder din fortrydelsesret jf. forbrugeraftaleloven. En retroforside koster 15 kr. + 1 sms-besked takseret i henhold til dit mobilabonnement + downloadtid/datatrafik til din operatør. Vær opmærksom på, at din WAP-opsætning skal fungere, for at du kan bruge denne service.
Tjenesten leveres af Familie Journal, Vigerslev Allé 18. DK-2500 Valby, tlf. 70 23 33 31. Køb af service betales via telefonregningen.