Gratis spil - koden er her

Torsdag, 19. august 2010
af Redaktion
Er du nysgerrig, og kan du li’ gåder? Her får du Casanova-spillet og to prøvespil helt gratis

Hver eneste uge kommer der nye spil på familiejournal.dk - sjove, varierede og udfordrende spil, som du kan spille gratis en time og så derefter beslutte, om du vil investere i den fulde udgave.

Helt spil - gratis
Et af spillene kan du nu downloade gratis i den fulde version, nemlig "The Secret og Casanova", hvor du føres tværs gennem Europa på jagt efter Casanovas hemmeligheder.
Hent spillet her - koden er 6824467329.

Casanovas hemmeligheder
Sammen med hovedpersonen, Fran­cesca di Porta, skal du lede efter spor, der kaster lys over Casanovas liv og afslører hans hemmelighed. Casanova, italiensk forfatter fra 1700-tallet, er mest kendt som eventyrer og elsker, og med dig i hælene på Francesca går I i gang som sporhunde...
Undervejs skal du løse opgaver som f.eks. at finde en masse ting, der er gemt i billederne, og at skabe orden i små puslespil.

Smukt tegnede miljøer
Det hele foregår i autentiske og smukt tegnede miljøer. Du kan gå en tur gennem Prags gotiske og dystre stræder, lytte til sange i gaderne i Paris og nyde den elegante arkitektur i Venedig.
Spillet har engelske tekster, men hvis du ikke er skrap til det udenlandske, kan du sagtens løse opgaverne uden at kende sammenhængen og detaljerne.

Find Holger...
I den populære børnebogsserie "Find Holger" gælder det om at finde en tegnet ungersvend med tophue gemt i et mylder af andre mennesker.
Vores download-spil med Casanova er bygget på lidt af det samme: Der er gemt objekter i store, flotte billeder, og den årvågne spiller skal hitte dem. Først når alle de forlangte objekter er fundet, kan du komme videre til næste niveau.

Sådan gør du
For at hente Casanova og PLUS to 1-times versioner af et ekstraspil skal du blot downloade spillet her.
Når installationen er færdig, er alle tre spil installeret på din computer og klar til brug. Casanova er også installeret som et 1-times spil, men ved at bruge koden her: 6824467329 - kan du få den fulde version.
God fornøjelse!

NB
Spillet er meget nemt at downloade, men hvis det driller, må du hente hjælpe hos andre - vi kan desværre ikke påtage os at hjælpe med installationen.

Vi har også massser af gratis spil her
Deltag i konkurrencerne...