Ny social brevkasse

Torsdag, 11. oktober 2012
af John Jensen
Er der noget juridisk du ikke forstår, eller et problem du ikke kan løse så skriv til socialrådgiver Gitte Madsen
Foto: Flemming Nielsen
Foto: Flemming Nielsen

Familie Journal har fået endnu en ny brevkasse - eller en service om man vil. Hver uge vil en socialrådgiver, nemlig svare på læsernes spørgsmål og bekymringer.

Se Familie Journals mange andre brevkasser her...

Kvinden bag hedder Gitte Madsen. Hun er 64 år og har et langt livs erfaring på områder, der har med juridiske og sociale spørgsmål at gøre. Hun har altså alt det, som skal til for at vejlede jer læsere inden for sociallovgivning mv. - en nærmest leksikalsk viden samt masser af hjertevarme og humor.

- Jeg er stædig, når jeg først bider mig fast, siger Gitte med et glimt i øjet. - Og jeg har mine facts i orden. Folk driller mig faktisk med, at jeg er et omvandrende leksikon.

Så har du et spørgsmål, eller har du brug for et godt råd om noget socialt eller juridisk, kan du sende dit spørgsmål i en mail til gitte@familiejournal.dk eller som et brev til adressen: Gitte Madsen, Familie Journal, Hvavneholmen 33, 1561 København V.

Et personligt dilemma

Står du midt i dit livs personlige dilemma, kan vi måske også hjælpe dig. Skriv til Puk Elgård, der vil komme med et kærligt og menneskeligt råd. Se hvordan her...