Rabatter, der batter

Mandag, 15. august 2011
af Redaktion
Få inspiration til hvordan du kan pifte boligen op og spar penge...
Pudebetrækket kan du finde i  Familie Journals Shop.
Pudebetrækket kan du finde i Familie Journals Shop.

Nu kan du gøre din bolig endnu mere lækker med nye plaider eller lysestager - og samtidig spare penge. I Familie Journals Shop kan du finde tilbud på nyt udstyr til køkkenet og stuen - eller måske er det haven, der skal piftes op med nye havemøbler?
Find inspiration på siden. Varerne er nedsat med 30, 40, 50 og 60 procent.

E-MÆRKET

Det er trygt at handle i Familie Journals Shop.
Familie Journals Shop har nu fået e-mærket som et bevis på, at det er et sikkert sted at handle. Læs mere om e-mærket her.

Plaid i lammeuld
Hvem vil ikke gerne svøbe sig ind i et uldtæppe på de kølige sommeraftener? - Få fingrene i dette plaid af lammeuld fra Bloomingdale. Perfekt at have liggende, når efteråret melder sin ankomst.

Før 1429 kr.- NU kun 714,50 kr.

Bambuslanterne
Nu kan du spare penge på denne runde lanterne i tyndt, flettet bambus. Skab stemning i din stue eller i indkørselen med levende lys - Lanternen kan både bruges inde og ude.
Før 309 kr.- NU kun 123,60 kr.

Nye fristelser
Forny dine anretningsfade. Du kan for eksempel finde dette lagkagefad i Shoppen. Her er det i en flot grøn farve. Det er for eksempel ikke for sent at servere en sommerlagkage med kirsebær eller islagkage med blåbær og chokoladeis.
Før 169 kr.- NU kun 118,30 kr.

Feminint vattæppe
Smukt og brugbart tæppe af 100 procent bomuld. Tæppet er designet af magasinet ISABELLAS og er på den ene side grøn og på den anden side blomstret.
Før 699 kr.- NU kun 399 kr.

Rustik stol til haven
Mangler du den ekstra stol i haven eller på terrassen, kan du købe den her. Stellet er af metal, og ryg og sæde er af træ. Du kan også købe hele sættet med klapstole og -bord.
Før 750 kr.- NU kun 450 kr.

Bag brød med stil
Er du en af dem, der gerne vil udskifte aluminiumsformene, når du bager brød - så tag et kig på denne flotte porcelænsform fra Ib Laursen. Prøv desuden opskriften på hjemmebagt rugbrød.
Før 149 kr.- NU kun 89,40 kr.

Stjerneuro i skønne farver
Du kan også skabe hygge med denne søde stjerneuro. Når du køber uroen, får du de enkelte dele i en lille stofpose, og så kan du selv samle den - En god ting at sidde og nørkle med, når efterårsvejret rammer.
Før 465 kr.- NU kun 232,50 kr.

Fyrfadslysestager med guld
Lysestagerne fra Naja Munthe kan bruges hele året og er især hyggelige, når vi begynder at trække indenfor. Lysestagerne er af glas og med guldpynt - og er dek
Før 149 kr.- NU kun 74,50 kr.

Luksus til dig
Forkæl dig selv eller en god veninde med et velværesæt fra Karmameju. Med sættet får du både sæbe, kropscreme, badeskrub og duftlys. De lækre produkter får du selvfølgelig sammen med en toilettaske - heri er der små, indvendige rum, så du kan holde orden i sagerne.
Før 999 kr.- NU kun 399,60 kr.

Du kan finde meget mere inspiration i Shoppen og spare helt op til 60 procent på godter til din bolig.