Sådan gik det på kreativ messe

Tirsdag, 6. november 2012
af Jannie Øberg, Foto: Carina Krüger og Anne-Marie Øby
Messen Kreative Dage var en stor succes, og er du nysgerrig på at se hvordan det gik, og hvem der vandt de mange konkurrencer, så se her...

Messen, Kreative Dage, som blev afholdt i Fredericia i weekenden 26.-28. oktober 2012 blev en stor succes med mere end 16.000 besøgende. Det kunne vi også mærke på Familie Journals stand, der var godt besøgt hele weekenden.

Aktivitetsniveauet var højt fra start og kreative sjæle stod i kø for at deltage i et af vores strikkeprojekter, kigge i vores håndarbejdsmagasiner, blive fotograferet som fosidemodel til Familie Journal eller bare få en snak med Familie Journals fremmødte medarbejdere.

For os var det en fantastisk oplevelse at møde jer læsere og få en snak over en kop kaffe eller med strikkepindene i hånden. Og vi takker for jeres engagement bl.a. med at strikke pulsvarmere til de hjemløse.

I galleriet her kan du opleve - eller genopleve - den gode STEMNING fra messen, se RESULTATET af indsamlingen og rundestrikken, samt se VINDERNE af vores mange konkurrencer.

Og så glæder vi os til at se jer alle til Familie Journals Julemesse - se mere her...