Sjove spil på nettet

Tirsdag, 24. juli 2012
af Redaktion
Familie Journal har fået en masse nye sjove spil, som du kan spille på nettet – en meget bedre version af det du kender som Pling.
Spil sjove spil på nettet
Spil sjove spil på nettet

Familie Journal vil gerne præsentere dig for vores nye gratis tiltag under Spilleklubben, stadig under navnet Pling.

Vi har nemlig samlet en masse sjove spil i et nyt univers, hvor du ikke alene kan spille gratis og sjove spil på nettet, men også vinde fordelagtige poletter og få nye venskaber.

Gratis sjove spil på nettet
Det nye univers er en del af Familie Journals Spilleklub, men du skal oprette dig som bruger med et nyt brugernavn og adgangskode for at spille de gratis spil. Også selvom du allerede er medlem af Familie Journals Spilleklub, hvor du downloader spil.

Du vil altså have to forskellige login, men forskellen er, at denne del af Spilleklubben er gratis, og alle spillene kan du spille på nettet uden at skulle downloade dem.

Se alle vores nye spil lige her...

Du kan også spille nogle af spillene uden login. Prøv dem her:


Det hyggelige puslespil

Et slag minigolf

En kabale som Pyramide

Gratis Guld-profil
Skulle du blive rigtig glad for Spilleklubbens nye univers, er der mulighed for at købe sig til en Guld-profil. Men kun hvis du har lyst.

Derfor giver vi dig en smagsprøve på 30 dages gratis Guld-profil, når du opretter dig som ny bruger i denne del af Spilleklubben. Efter de 30 dage, kan du så selv bestemme, om du blot vil nøjes med den almindelige, gratis profil.

Se, hvordan du opretter dig...

Her kan du se nogle af de sjove spil, du kan spille ved at oprette dig:


En omgang Ludo

Bingo Banko

En dyst i Hjerterfri

Er du mere til konkurrencer? Så se alt det du kan vinde lige her…