Alle råd kommer på huskelisten

Fredag, 6. februar 2009
af Redaktion
Hvor er det dejligt, at så mange af jer har lyst til at skrive sammen med mig her på min blog
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

Tak for jeres tid og interesse - jeg lover, at alle jeres råd og kommentarer bliver taget med på råd i vores overvejelser om bladet og hjemmesiden her på redaktionen.

Svar på jeres spørgsmål
Der er kommet en del spørgsmål, og her kommer mit svar:
Først og fremmest lover jeg, at Familie Journal aldrig kommer til at ligne et dameblad! Familie Journal er, som navnet antyder, et familieblad, og det skal det blive ved med at være. En læser efterlyser mere stof til børnefamilierne, og det tager vi med på huskelisten. En familie er i mine øjne mange ting: Den helt nære med far, mor og børn, men jo også børnebørn, svigermødre, mostre, fætre, papmødre, bonusfædre og bedstefædre. I Danmarks bedste familie-ugeblad skal der være noget for alle, synes jeg.

Smukke og stemningsfulde
En læser mener, at vores tegninger til romanerne ligner noget fra 60'erne. Jeg kan først lige slå fast, at de er sprit-nye, så det er nok stilen, læseren finder gammeldags. Selv kan jeg rigtig godt lide tegningerne. De minder mig om en sætning, jeg holder meget af, nemlig 'rør blot ikke ved min gamle jul'. Jeg er en romantisk natur, og jeg synes, vores tegninger er smukke og stemningsfulde. De passer godt til de romaner, som jeg selv læser som noget af det første, når bladet kommer fra trykken.

BRUG SØGEFELTET

Stjernetegnet * er en god legekammerat, når du skal bruge vores søgefelt i øverste højre hjørne.
Hvis du f.eks. søger på ordet "bøf", får du kun få søgeresultater. Skriver du derimod "bøf*", dukker der masser af bøffer frem på søgelisten, nemlig alle de tilfælde, hvor "bøf" er en del af ordet, som f.eks. i persillebøffer, vildtbøffer, minibøffer og hakkebøffer.

Som et isbjerg
De kommentarer, der handler om hjemmesiden her, er alle sendt videre til vores digitale redaktør. Men lad mig lige slå fast, at idéen med at vise sine håndarbejdsting frem og udveksle ideer med andre her på familiejournal.dk er på vej. Det er udelukkende et spørgsmål tid, så er vi klar med det, fremskyndet af, at der ligefrem er nogle af jer, der spørger til det.
Og til dem, der gerne ser endnu flere bage- og strikkeopskrifter: Siden her er ligesom et isbjerg. Der er meget mere herinde, end det man lige ser først, så prøv at søge lidt rundt og se, om der ikke skulle være noget, I endnu ikke har opdaget.

De bedste hilsener