Danmarks bedste veninde

Mandag, 27. maj 2013
af Redaktion
Har du Danmarks bedste veninde? Så tilmeld dig vores sommerkonkurrence, som du kan læse meget mere om i denne uges Familie Journal

Af chefredaktør Anette Kokholm

Har du Danmarks bedste veninde? Det har du sikkert, for det er jo det dejlige ved ens venner: De er de bedste, fordi de er vores!

Nu har du chancen for at give din veninde en rejse sammen med dig - hvis du vinder vores sommerkonkurrence om at finde Danmarks bedste veninde. Du kan læse mere på side 138 i denne uges blad om, hvordan du gør.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Veninder siden 1. klasse

Da vi første gang talte om konkurrencen herinde, kom jeg til at tænke på to veninder, der har kendt hinanden meget længe. Den ene er min mor, den anden er Alice, der sad ved siden af min mor i 1. klasse, og som har siddet ved siden af lige siden. De to har fulgtes ad gennem et helt livs oplevelser på godt og ondt. Det samme har min svigermor og Sonja, der flyttede ind i samme opgang og stadig ses hele tiden. Og mange, mange andre ligesom dem.

Jeg vil glæde mig til at læse de mange gode forslag til vores konkurrence.

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Søde tærter

Forkæl dig selv eller en du holder af med en skøn tærte. I galleriet nedenfor finder du opskrifter på de skønneste tærter med frugt, bær og chokolade!