Endnu flere krydsord

Mandag, 3. februar 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et stort tillæg med opskrifter på klassisk mad med gris. Er du vild med krydsord, så kan du roligt glæde dig! For fremover udvider vi vores krydsordssektion til hele 25 sider! Du får naturligvis også masser af gode artikler, flotte strikkeopskrifter og masser af nyttige tips og tricks i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 3. februar 2013
Familie Journal, der udkommer mandag 3. februar 2013

Af chefredaktør Anette Kokholm

I de seneste uger har vi her på Familie Journal bedt om jeres hjælp. Ved at svare på et enkelt spørgsmål på vores hjemmeside på nettet har I givet os et rigtig godt fingerpeg om, hvad I synes om vores blad.

En del af jer har også taget jer tid til at skrive kommentarer, og de er mere værdifulde for os end noget andet.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>


En god målestok

For prøv at forestille jer, hvordan det er hver uge at sende et blad på gaden. Vi gør os umage og stræber hele tiden efter det bedst mulige. Vi kan selvfølgelig glæde os over, hvor mange der køber bladet, for det er jo en god målestok for, om vi gør det rigtige. Men vi taler jo ikke med hver enkelt af jer.

Derfor er det så dejligt, når vi så får alle jeres kommentarer. I øjeblikket er vi i fuld gang med at sortere dem, og så ser vi på, om der er noget, vi skal justere.

Allerede nu kan jeg imidlertid glæde de af jer, der gerne vil have flere og endnu sværere krydsord. Det får I nemlig allerede fra i dag. Bladets krydsordssektion er blevet udvidet til hele 25 sider - ikke bare med ekstra hovedbrud for eksperterne, men også med helt nye opgavetyper og sjove krydsord for børnene. Desuden er den ugentlige præmiesum sat kraftigt i vejret.