Familie Journal anbefaler: Baggårdsbørn har også drømme

Onsdag, 7. september 2016
Lene Dürrfeld
En stærk og medrivende beretning om at vokse op under barske vilkår i 30’ernes København. Bogen er en helt uforglemmelig læseoplevelse og kan nu købes i de fleste supermarkeder for kun 49 kr.

Aggi Jensen fortæller levende og fængslende om sin fattige barndom på Nørrebro i 1930’erne. Faren er alene med Aggi og hendes to storesøstre, som han ikke magter at passe på, og pigerne oplever en række år præget af sult, svigt og nærgående ”onkler”. Men der er også lyspunkter, blandt andet børnenes kærlige faster og kvarterets søde naboer. Til sidst griber myndighederne dog ind, og de tre søskende kommer på børnehjemmet Dohns Minde i Ordrup, hvor de endelig oplever tryghed og omsorg.”Baggårdsbørn har også drømme” er en fantastisk læseoplevelse, for selv om det er en barsk historie, så lyser Aggi Jensens ukuelige livskraft, styrke og positive sind ud fra alle sider. Bogen griber dig om hjertet lige fra begyndelsen og slipper aldrig grebet igen.

”Baggårdsbørn har også drømme" er den femte i rækken af Favorit Bøger, som er udvalgt af Familie Journal. Nu kan du købe den i Kvickly, SuperBrugsen, fakta, ABC Lavpris, Løvbjerg og udvalgte MENY-butikker. Favorit Bøger koster 49 kroner og står sammen med ugebladene ved kassen.