Familie Journal anbefaler en god bog: Det tomme hus

Onsdag, 10. maj 2017
Lene Dürrfeld
En ung pige forsvinder sporløst, og kort efter finder man liget af en mand i et forladt hus. Der er både spænding, overraskelser og atmosfære i krimien ”Det tomme hus”, som nu kan købes i dit supermarked for 49 kr.

Kriminalassistenterne Høyer og Therkelsen har travlt med at efterforske en ung piges forsvinden, da en ny sag lander på deres skrivebord: I en forfalden ejendom har politiet fundet liget af en vagabond i et skab. Sagen er vanskelig, for hvem skulle ønske den harmløse mand død? Og desuden er det småt med spor, fordi der har været besættere i huset, og mange er flyttet ind og ud. Opklaringen fører makkerparret rundt blandt den lille provinsbys særprægede beboere, hvor de får den ene overraskelse efter den anden. Glæd dig til en velskrevet krimi med både drama og lune. Høyer og Therkelsen er et usædvanligt charmerende bekendtskab.
Kirsten Holst: ”Det tomme hus” er Familie Journals nye Favorit Bog. Kan købes i Kvickly, SuperBrugsen, Løvbjerg og udvalgte dagligvarebutikker til 49 kr.