Familie Journal anbefaler en god bog: Før stormen

Onsdag, 2. november 2016
Lene Dürrfeld
Da Rebecca opsøger sin ukendte familie, resulterer det i både drama, intriger og romantik. Glæd dig til Rosamunde Pilchers ”Før stormen”, som nu kan købes i supermarkedet for 49 kroner.

21-årige Rebecca er rystet, da hun bliver kaldt ud til sin mors dødsleje, men der venter hende endnu et chok. Moren afslører nemlig, at Rebecca har familie i Cornwall i Sydengland, og at hendes morfar er en berømt maler. Rebecca rejser ned for at opsøge morfaren, der modtager hende med åbne arme, og det samme gør hendes fætter og tante, som også bor i morfarens store hus. Rebecca mærker dog hurtigt, at stemningen er anspændt. Hvad er det for hemmeligheder, familien gemmer på? Og er den gådefulde tømrer Joss, som også har sin gang i huset, en ven eller en fjende? En klassisk roman fra Rosamunde Pilcher: stemningsfuld, underholdende og romantisk. Du kan købe

Favorit Bøger i Kvickly, SuperBrugsen, fakta, ABC Lavpris, Løvbjerg og udvalgte MENY-butikker. Favorit Bøger koster 49 kroner og står sammen med ugebladene ved kassen.