Familie Journal anbefaler en god bog: Første sommer

Onsdag, 4. maj 2016
Lene Dürrfeld
Der er både spænding og romantik på menuen i "Første sommer", som du nu kan købe i supermarkedet for 49 kroner. Se efter hylden med Favorit Bøger

Laura er forretningsmanden Alecs kone nummer to, og det er svært for hende at finde sin plads i hans kreds af rige venner. Samtidig taler de aldrig om Alecs datter, der rejste med moren til USA, og som han helt har mistet kontakten til. En sommer må Laura tage alene på ferie hos Alecs familie i det smukke Sydengland. Her falder hun hurtigt til, men pludselig dumper ondskabsfulde, anonyme breve ind ad brevsprækken. Et af dem udgør en alvorlig trussel mod Laura og Alecs ægteskab. En spændende kærlighedshistorie om tvivl, jalousi og nye chancer. Persongalleriet er farverigt, og Rosamunde Pilcher skriver så levende, at man kan mærke den bagende sol, høre havets brusen og fornemme duften fra havernes roser.

”Første sommer" er den tredje i rækken af Favorit Bøger, som er udvalgt af Familie Journal. Du kan købe den i Kvickly, SuperBrugsen, fakta, ABC Lavpris, Løvbjerg og udvalgte MENY-butikker. Favorit Bøger koster 49 kroner og står sammen med ugebladene ved kassen. Der kommer nye Favorit Bøger hver anden måned.