Forelsket i København

Mandag, 10. februar 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du en flot turistguide til vores hovedstad. I denne uge sætter vi også fokus på slankeoperationer. Vi møder Marianne, hvis liv er ødelagt efter en slankeoperation, og Lotte, som er lykkelig for at hun blev opereret. Du får naturligvis mange flere gode artikler, flotte strikkeopskrifter og masser af nyttige tips og tricks i denne uges Familie Journal.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Når man er vokset op et sted og er kommet der hele sit liv, så kan det være rigtig svært at se, hvorfor det skulle være noget særligt.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Selv er jeg født i København og har boet hele mit liv i en radius af under 20 kilometer fra Rådhuspladsen. Jeg var der, da den første burgerrestaurant åbnede på Vesterbrogade, og jeg og mine venner følte os som verdensborgere med milkshake og fritter. Jeg har brugt Tivoli som min baghave, da jeg var ung og studerende, og jeg har boet i kvarterer, som nu er moderne, men som dengang var slum uden bad og med bakke ind-toilet.

Til Aarhus på storbyferie

I dag kommer jeg der ikke så meget, for mit liv er i forstaden med familie og børn. Bortset fra når jeg kører gennem byen til og fra arbejdet, selvfølgelig. Eller når jeg følger med i livet på det nu så mondæne Islands Brygge fra mit vindue her i Allerhuset. Her lå engang Dansk Sojakagefabrik og radioarkivet, som jeg tit besøgte i min tid på P3.

I virkeligheden bruger jeg slet ikke byen som det, den kunne være. En storby kun en halv times cykeltur hjemmefra. Men jeg tager gerne til Aarhus på storbyferie, når min mand har et møde der. Tosset, ikke?

I denne uge har vi et tillæg om vores hovedstad. Ikke en typisk turistguide, for vi har samlet de tip, som københavnere selv giver hinanden til de gode steder.

God tur og venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"