Fornemmelse for forår

Mandag, 19. april 2010
af Redaktion
Det suger af længsel i min mave til at komme på tur i skoven
Anettes Mille er mildest talt ikke noget dyrebarn- men 13 år og en usædvanlig skrap musefanger!Foto: Jette M. Vesterager
Anettes Mille er mildest talt ikke noget dyrebarn- men 13 år og en usædvanlig skrap musefanger!Foto: Jette M. Vesterager

Velkommen til Familie Journals store forårshæfte!
Alene forsiden taler for sig selv: en familie på flere generationer med madkurv på vej ind i skoven. Det suger helt i maven - i hvert fald i min - af længsel efter at komme med.

De gratis glæder
Skovture er nogle af de gratis glæder, der automatisk følger med årstidernes skiften. Det koster selvfølgelig lidt at lave en madkurv, men hvis man alligevel har en stor familie at fodre på, sådan som jeg har, så er det nu ikke den store udgift at ændre menuen fra spaghetti med kødsovs til noget, der er bedre egnet til at indtage i det fri.

En forvandlingstirsdag
En kedelig hverdagsaften kan blive en fest, hvis man pakker madkurven og køletasken - og familien - og tager en tur ud i naturen.
I det hele taget byder forår i min verden på forventningens glæde om alt det dejlige, der skal til at foregå udendørs nu. Og det er den forventningens glæde vi her på redaktionen nu deler ud af i rigt mål i denne udgave af Familie Journal.
God fornøjelse!