Fra Roskilde til Skanderborg

Mandag, 5. august 2013
af Redaktion
Hjemme hos Anette er sommeren indrammet af to begivenheder i hver sin ende. Læs om hendes sommer og glæd dig til det nye Familie Journal, der er på gaden i dag.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hjemme hos os er sommeren indrammet af to begivenheder i hver sin ende. Den begynder med en festival og slutter med en festival.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

I slutningen af juni begynder forberedelserne til årets festival i Roskilde. Her er det familiens unge, der samler sammen, hvad de kan finde fra sidste år, og det er ikke så nemt. For var der ikke en sækkevogn, eller lod de den stå? Og hvor er gummistøvlerne, og hvor er der tilbud på øl?

De voksnes festival

Udstyret med solcreme, regntøj, ghettoblastere og sovepose drager de omsider af, og vi voksne sidder hjemme i det tomme hus og følger dem i tankerne. Hvis det regner, bliver vi ærgerlige, hvis solen skinner, glædes vi med dem.

Nu er turen så kommet til vores festival, nemlig den smukke i Skanderborg. Vores forberedelser ligner sjovt nok de unges, for hvor er nu den der bæltetaske, og smed vi da virkelig den luftmadras ud sidste år? Vi efterlader et tomt hus til de unge, og vi taler om vejret, og ærgrer os og glædes i takt med skyernes kommen og gåen.

I år tror jeg, der skal laves en festivalkasse til loftet!

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"