Har du en formue på loftet?

Mandag, 8. september 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et tillæg med en guide om, hvad der skal gemmes, når du rydder ud i pulterkammeret. I bladet kan du læse om Hanne, der fødte sin lille pige 18 uger for tidligt. Den lille pige vejede kun 624 gram, men heldigvis vandt hun kampen livet! Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 8. september 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 8. september 2014

Familie Journals antikeksperter Lene og Steffen Dinesen har luret lidt på, hvad du i hvert fald ikke skal smide ud, hvis du er i gang med at rydde pulterkammeret.

I denne uges tillæg får du deres bedste bud på, hvad du ikke skal glemme, men gemme...

Af chefredaktør Anette Kokholm

Mange af os er faktisk meget mere velhavende, end vi går rundt og tror. Det kan vi se hver uge her i bladet, når vores dygtige eksperter Steffen og Lene vurderer læsernes gamle ting i spalterne.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Og egentlig er det ret sjovt at tænke på, at det, der var moderne for 30 år siden, lige så stille er ved at snige sig ind på os igen. Eller sjovt og sjovt -for jeg har da lige smidt en hel masse ud, som jeg kan læse mig til i vores tillæg i denne uge, at det skulle jeg nok ikke have gjort.

Men hvordan kunne jeg også vide, at netop de to røde arkitektlamper, der hang i mit sommerhus efter den forrige ejer, skulle blive et retrohit?

Mors aflagte kassebukser

En af mine veninder har gemt alt sit tøj fra ungdommen i kasser på sit loft. Det fik hendes datter stor glæde af, da hun voksede til, og stor var jubelen til en fest, da datteren troppede op i sin mors aflagte kassebukser. Ja, kassebukser! Mine ditto blev smidt ud, da de gik af mode, men det skulle jeg nok heller ikke have gjort.

Nu havde mine beigefarvede kassebukser fra 70'erne nok ikke været en formue værd. Men måske kunne jeg have fået noget for arkitektlamperne? I hvert fald vil jeg ønske god læselyst med vores tillæg i denne uge, og selvfølgelig også med resten af Familie Journal.

Venlige hilsner

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.

Fine varer fra Familie Journals webshop

Kunne du tænke dig at få fingrene
i Familie Journals hæfter med lækre
Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som
PDF i Familie Journals shop!

Din pris: 20 kr. per stk.