Høresans, smagsans, synsans

Mandag, 15. juli 2013
af Redaktion
Denne uges tillæg om is og kolde drikke får Anette til at tænke på hendes barndoms somre...

Af chefredaktør Anette Kokholm

Det er sjovt, som man forbinder oplevelser med en sans. Høresans, smagsans, synsans...

Forleden hørte jeg en gammel sang i radioen, og straks var jeg tilbage i 70erne på campingtur med familien, hvor min søster og jeg sad og varmede os for regnen i takt til bilens kassettebåndafspiller.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Og i weekenden fik jeg serveret min venindes hjemmelavede hyldeblomstsaft, og op steg erindringen om de mange varme eftermiddage, da børnene var små, og vi drak saft, når de var hentet i børnehaven.

Er det mig, der husker forkert?

Og her på Familie Journal blev jeg fuldstændig salig, da jeg så billederne fra denne uges tillæg om is og kolde drikke. For var vores barndoms somre ikke en lang række af solbeskinnede dage, hvor vi spiste is efter is? Eller er det mig, der husker forkert?

Det er det nok. Men under alle omstændigheder må man altså godt have lov til at gå i barndom, hvis det er det, der skal til for at nyde de mange dejlige opskrifter. Forhåbentlig i det dejlige vejr, men ellers kan de mange fristelser jo også være en trøst, hvis vejret skulle drille.

Venlige hilsner

Har I deltaget i vores store sommerkonkurrence, hvor der er præmier for mere end 150.00 kr.? Klik her, hvis du vil se alle de flotte præmier og deltage i konkurrencerne.

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"