Hovedbrud til sommerferien

Mandag, 23. juni 2014
af Redaktion
I dit Familie Journal i denne uge kan du læse om Louise, hvis søn fik leukæmi som 2-årig. Efter over to år med hårtab, opkast og ubehag ser livet i dag heldigvis helt anderledes ud for den lille dreng. I denne uge følger der også et stort krydsordshæfte med bladet. Så er der lidt hovedbrud til sommerens lange dovne dage. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.

Af chefredaktør Anette Kokholm

I øjeblikket går mine store børn til eksamen. Det er på mange måder en hård tid, men også en årstid, hvor fuglene synger, solen har magt, og vi har de lyse nætter.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Så egentlig indbyder denne tid til et flagrende og let liv, men virkeligheden for nogle er bare en anden.

Jeg husker selv min tid frem til studentereksamen som nervepirrende. Jeg var så nervøs!

Og så gik det jo egentlig meget godt, men det vidste jeg ikke dengang i de lyse aftener, hvor naboerne grillede og sang, og hvor jeg sad og svedte over fransk og biologi.

Lyse nætter

Nu er livet jo heldigvis andet end eksaminer, og jeg skal slet ikke lægge skjul på, at jeg overhovedet ikke savner det. Og så alligevel.

Jeg kan godt lide at bruge mit hoved og blive udfordret. Også når jeg har fri.

I denne uge har vi samlet et dejligt hæfte med hovedbrud - som også passer til lyse nætter og god tid. Vores ekstra krydsordshæfte til sommerens lange dovne dage. Rigtig god fornøjelse.

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"