Køb ugens blad allerede lørdag!

Fredag, 18. december 2015
af redaktionen
Du får et helt tillæg med ekstra krydsord med dit Familie Journal i denne uge. Psst..! Det nye nummer er på gaden allerede lørdag!

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Iben blev mødt med mistro efter HPV-vaccine

Fra at have været en glad og aktiv fodboldpige forvandlede Iben sig til en energiforladt teenager, der helst blev på sit mørklagte værelse. I starten troede alle, at Iben blot var pubertetsramt, men heldigvis var hendes veninde Freja en stor støtte, og heldigvis ville Ibens mor ikke affinde sig med lægernes afvisninger.

Ediths jul er helt mekanisk

Edith Ploug elsker julen og dens mange spændende og sjove traditioner. I hjemmet i Bramming er der nisser overalt – blandt andet over 50 mekaniske.

Vi blev forældre to måneder for tidligt: Musikken hjalp os

Det føltes som en dårlig film, da vandet fra Luises gravide mave gik midt under hendes optræden til mandens fødselsdagsfest. Parret frygtede for datterens liv, men den traumatiske oplevelse er i dag blevet til et musikalsk arbejdseventyr.

Ekstra kryds

I denne uge får du også et tillæg med julekryds for hele familien.

Har du deltaget i årets julekalender for kvinder? Du kan stadig nå at være med her >>

Chefredaktøren fortæller...

I denne uge kan du læse et lille interview med vores dejlige brevkasseredaktør Puk Elgård. Et af hendes minder handler om en juleaften, hvor hendes far havde glemt at købe et juletræ. Måske ikke et eksempel til efterfølgelse – men i høj grad til eftertanke, synes jeg.

Ikke at det nogensinde kunne ske for min mor, som jeg er så heldig at skulle fejre jul med i år. Men måske er der nogen af os andre, der glemmer et eller andet vigtigt, og så ved jeg bare, at julestressen kommer snigende.

Puk beskriver, hvordan hun tacklede det manglende juletræ med ophøjet ro, og måske skal vi bare love hinanden netop ro, nu hvor det for alvor går løs i den kommende uge?

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Selv benytter jeg lejligheden juleaftensdag til at besøge dem, jeg ikke skal holde jul med. Min ene svigermor, som er farmor til mine to store drenge, får for eksempel altid et visit og en blomst. Det er så hyggeligt, og det er muligt, fordi jeg ikke selv holder jul, men bliver forkælet hos enten den anden svigermor, (hende der er farmor til min yngste), eller hos min egen mor. Når jeg kommer forbi, er der altid ro og fred. Nærvær i stedet for travlhed, selv om der er nok at se til. Det er det, julen handler om for mig.

Rigtig glædelig jul!

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.